Növényvédelmi szaktanácsadás. Kerti növényvédelem.
Növényvédelmi szaktanácsadás. Kerti növényvédelem. 36 30/699-5260 Növényvédelmi szaktanácsadás. Kerti növényvédelem.
Növényvédelmi szaktanácsadás. Kerti növényvédelem.

Jogi információk

A NövényDoki® szóösszetétel és az ábra bejegyzett védjegy.

A növénydoki cím a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal M 1701830 ügyszámú védjegybejelentés tárgyát képező márka név, melyet 2017 óta csak az viselheti, akire a cégünk felhatalmazást ad.

Évek óta az alábbi névvel dolgozunk, miszerint elsősorban a dísznövények növényvédelmével foglalkozunk, és próbáljuk magasabb színvonalra a házi kerti növényvédelmi permetezéseket.

Az üzemeltetés mellett, régóta hirdetjük a nevet és szolgáltatásainkat, ezáltal a márkát sikerrel bevezettük a fogyasztó piacra.

A név fantázianév ugyanis a hivatalos kifejezések növényorvos, így sem a "a növénydoki" sem "növénydoki" kifejezés nem forgott közhasználatban. Kifejezetten nem összevont alakban, így ez egy új, specifikus nyelvi elem.

Felhívjuk a figyelmét, azonban azoknak, akik a növényvédelme körében a NövényDoki® védjeggyel hasonló nevet kívánnak választani, például: növénydoki, növény-doki, növény doki stb, és akként hirdetik vállalkozásukat, jogszabályba ütköző cselekményt követnek el. A szándékosan, tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról az 1996. Évi LVII. Törvény 6.§-a szerint, mint a múltban úgy a jövőben is sikerrel fogunk élni a jogos kártérítés és a jogvédelem más eszközeivel!

 

  Keresse a NövényDokit!

  Ujvári Péter
  +36 30/699-5260
  Közép-Észak Pest

  Csönge Bálint
  +36 30/607-5747
  Közép-Dél Pest

  Verschnitzer Sándor
  +36-20/519-6628
  Buda

  Sümegi Bence
  +36 30/503-3820
  Tolna megye


  Vissza az előző oldalra

  A NövényDoki - Szaktanácsadás és professzionális növényvédelem