Növényvédelmi szaktanácsadás. Kerti növényvédelem. Növényvédelmi szaktanácsadás. Kerti növényvédelem.

Szántóföldi szakirányítás

Szántóföldi agronómiai és növényvédelmi szaktanácsadás, szakirányítás

Teljes körű tábla monitoring (Tolna megyében) - Vállaljuk gazdaságának állandó növényvédelmét, amely magában foglalja a táblák folyamatos felügyeletét, hogy biztosítsuk a hatékony védelmet. Szerződés kötés után lehetősége nyílik növény orvosi vények felíratására is.

Helyszíni szaktanácsadás (Somogy-Tolna-Baranya megyében) - Ha nincs szüksége állandó segítségre, de úgy érzi, hogy olyan problémával szembesül, amellyel nem tud megbirkózni, szívesen segítünk Önnek a helyszínen.


Vásárolja meg szolgáltatásainkat és takarítson meg időt és pénzt! Gazdasági és adminisztratív szaktanácsadásunk segít Önnek a gazdaságában rejlő lehetőségek maximális kiaknázásában. Mutatjuk a támogatási rendszerben rejlő legkedvezőbb lehetőségeket.


Segítünk a területalapú támogatások (BISS, AÖP) beadásában is. Segítünk kiválasztani a gazdasága szempontjából legmegfelelőbb vállalásokat, és megoldjuk a kötelező feltételesség teljesítését.

Web-Gazdálkodási naplóját (web-GN) elkészítjük, mellyel megfelel a kötelező január 31-i benyújtási határidőnek.

Online permetezési napló (E-Permet) vezetése szinte mindenkinek kötelező, mivel 10 ha felett a gazdálkodóknak, minden rovarölőszeres kezelést 24 órán belül be kell jelenteni.

Igényelje vissza a gázolaj jövedéki adóját! Segítünk azoknak, akik gázolajat vásárolnak, hogy megkapják a járó visszatérítést.

Készítünk nitrát jelentést! Magyarország közel 70%-a nitrátérzékeny terület. Gazdálkodóknak és állattartó telepeknek kötelező az adatszolgáltatás.

Felkészítjük és képviseljük Önt az ellenőrzéseken! Előkészítjük a dokumentumokat az MVH és más Kormányhivatali ellenőrzésekre, és szükség esetén részt veszünk és képviseljük Önt az ellenőrzéseken.

 


Ne várjon tovább, engedje, hogy segítsünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

 

Sümegi Bence
+36-30/503-3820

  Keresse a NövényDokit!

  Ujvári Péter
  +36 30/699-5260
  Közép-Észak Pest

  Csönge Bálint
  +36 30/607-5747
  Közép-Dél Pest

  Márialigeti Sebő
  +36-30/568-9835
  Közép-Dél Buda

  Pisák Levente
  +36 30/346-1358
  Észak Buda


  Kertfenntartás:

  Verschnitzer Sándor
  +36-20/519-6628
  Budapest és környéke

  Szaktanácsadás:

  Ujvári Péter
  szaktanacsadas@anovenydoki.hu
  On-line szaktanácsadás/Oktatás

  SümegiBence
  +36-30/503-3820
  Szántóföldi szaktanácsadás


  Vissza az előző oldalra

  A NövényDoki - Szaktanácsadás és professzionális növényvédelem