Permetezés

Növényvédelmi szolgáltatásunk alapját képezi a helyszíni felmérés, szaktanácsadás. Ez alapján elkészítjük a kert évszakonkénti permetezési ütemtervét, amelyben figyelembe vesszük a jelenlévő kártevőket és kórokozókat. Ezenfelül, a kertben fellelhető növényekhez igazítva prevenciós kezeléseket is ajánlunk.

 

A helyszíni szaktanácsadás egységes óradíj alapján állapítjuk meg.

A permetezés a kert méretétől függően ¾ órától akár 2 óráig is eltarthat. A díj szabása a kijuttatott permetszerektől és azok mennyiségétől függ.

 


A növényvédelem nem egy egyszeri eljárás. A növényektől és a kártétel mértékétől függően

rendszeres kezelést igényel.


 

A növényvédelem veszélyes is lehet!

Azok számára, akik a lakó helyükön permetezést igényelnek, nem kell mitől félniük. Az általunk használt hatóanyagok a kijuttatás után pár óra alatt a növénybe felszívódnak, illetve a meleg és fény hatására lebomlanak.

 

Azonban a permet közvetlen belégzése nagy mennyiségben a szervezetre káros hatással járhat. Mivel növényorvosaink a nap folyamán többször vannak kitéve ennek a veszélynek, ezért a permetezéseket védő felszerelésben végzik el. Mivel vegyszereket használunk, amiknek az ismerete komoly szaktudást igényel, ezért nálunk csak egyetemi képesítéssel rendelkező növényorvosok dolgoznak.

 

Fontosnak tartjuk, hogy ne terheljük túl a környezetet, ezért folyamatosan tesztelünk különböző biológiai készítményeket is, az egyes kártételek ellen.