Szántóföldi szakirányítás

Szántóföldi agronómiai és növényvédelmi szaktanácsadás, szakirányítás

Teljes körű tábla monitoring (Tolna megyében) – Vállaljuk gazdaságának állandó növényvédelmét, amely magában foglalja a táblák folyamatos felügyeletét, hogy biztosítsuk a hatékony védelmet. Szerződés kötés után lehetősége nyílik növény orvosi vények felíratására is.

Helyszíni szaktanácsadás (Somogy-Tolna-Baranya megyében) – Ha nincs szüksége állandó segítségre, de úgy érzi, hogy olyan problémával szembesül, amellyel nem tud megbirkózni, szívesen segítünk Önnek a helyszínen.


Vásárolja meg szolgáltatásainkat és takarítson meg időt és pénzt! Gazdasági és adminisztratív szaktanácsadásunk segít Önnek a gazdaságában rejlő lehetőségek maximális kiaknázásában. Mutatjuk a támogatási rendszerben rejlő legkedvezőbb lehetőségeket.


Segítünk a területalapú támogatások (BISS, AÖP) beadásában is. Segítünk kiválasztani a gazdasága szempontjából legmegfelelőbb vállalásokat, és megoldjuk a kötelező feltételesség teljesítését.

Web-Gazdálkodási naplóját (web-GN) elkészítjük, mellyel megfelel a kötelező január 31-i benyújtási határidőnek.

Online permetezési napló (E-Permet) vezetése szinte mindenkinek kötelező, mivel 10 ha felett a gazdálkodóknak, minden rovarölőszeres kezelést 24 órán belül be kell jelenteni.

Igényelje vissza a gázolaj jövedéki adóját! Segítünk azoknak, akik gázolajat vásárolnak, hogy megkapják a járó visszatérítést.

Készítünk nitrát jelentést! Magyarország közel 70%-a nitrátérzékeny terület. Gazdálkodóknak és állattartó telepeknek kötelező az adatszolgáltatás.

Felkészítjük és képviseljük Önt az ellenőrzéseken! Előkészítjük a dokumentumokat az MVH és más Kormányhivatali ellenőrzésekre, és szükség esetén részt veszünk és képviseljük Önt az ellenőrzéseken.

 


Ne várjon tovább, engedje, hogy segítsünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

 

Sümegi Bence
+36-30/503-3820

 

Szántóföldi szakirányítás a Növénydokival

Az oldalt a tartalomdesign.hu készítette.